Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er Mimus?

Mimus ApS (tidl. Sikkertnabolag) blev i 2015 grundlagt af Tino Holtz og Mickel Holtz (far og søn) der sammen har mere end 30 års erfaring fra sikringsbranchen. Sammen havde de en drøm om at skabe en app, der med sammenhold og hurtig reaktion, kunne skabe tryghed og sikkerhed for en gruppe af mennesker. I første omgang var app’en tiltænkt villakvarterer, boligforeninger og andre private grupper, men det blev hurtigt tydeligt at app’en havde stort potentiale i erhvervslivet. I 2017 blev Mimus PRO indviet i et butikscenter, der som de første kunne bruge app’en som et fælles redskab i butikkerne til at informere og tilkalde hjælp fra medarbejderne, butikkerne og vagterne i centret. 

Mød vores team

Mimus består af et team af engagerede eksperter i sikkerhed. Vi har over samlet over 30 års erfaring fra sikringsbranchen, og har blandede kompetencer indenfor innovation, idéudvikling, kundeservice, iværksætteri, marketing og projektstyring. Vores 1. prioritet er at give vores samarbejdspartnere de bedste oplevelser med samarbejdet, uanset om det gælder en butikscenterløsning eller en mindre virksomhedsløsning.

Tino Holtz

Mickel Holtz

Lene Holtz

Hvorfor Mimus?

Mimus er det latinske navn for fuglen ved navn Spottedrossel (Mockingbird), der er kendt for at gengive andre fugles sang og varselskald, og for at beskytte sit territorium. 

Undersøgelser har vist at en spottedrossel er i stand til at genkende mennesker som tidligere har være truende eller har ødelagt deres hjem. 

En mimus har desuden en særlig evne til at imitere andre lyde som katte og bilalarmer.

Mission og vision

Kerneværdier

Mimus er en sikringspartner, der stiller en effektiv kommunikationsløsning til rådighed overfor virksomheder, foreninger og deres medarbejdere.

Mimus vil skabe tryghed og sikkerhed for medarbejderne, når de er på arbejde samt skabe sammenhold og hurtig hjælp i nødsituationer ved hjælp af god og præcis kommunikation. 

Mimus vil opnå dette ved at implementere en app på medarbejdernes smartphones, som er let tilgængelig og nem at bruge.

Tryghed

Vi lægger vægt på at vores kunder skal være trygge ved vores virksomhed og vores løsninger, såvel som at løsningerne skal fungere tryghedsskabende for vores kunder.

Samarbejde

Vi mener at et godt samarbejde er nøglen til tilfredshed hos både vores kunder og vores team.

Ansvarlighed

Vi påtager os et stort ansvar for at vores løsninger altid lever op til nyeste standarder. Vi har fokus på kvalitet og sikkerhed i udviklingen af vores produkter.

På vores website bruges cookies til at forbedre din oplevelse som bruger. Ved fortsat brug af websitet godkender du cookiepolitikken. Læs mere